Diva Buena Vista Social Club™ în concert la Bucureşti

23 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
Diva Buena Vista Social Club™ în concert la Bucureşti

Omara Portuondo, diva cubaneză Buena Vista Social Club deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al tării sale, va celebra muzica și viața în cadrul unui turneu special în jurul lumii, alături de nenumărați invitați.

Turneul Omarei Portuondo din 2017, dedicat aniversării a 85 de ani de viață și 70 de ani de activitate artistică, va pune în evidență diferite aspecte ale lungii sale cariere, ducându-ne înapoi la anii tinereții, continuând cu dragostea pentru cabaret, de la zilele Buena Vista Social Club și până în prezent. Celebra artistă cubaneză transformă fiecare concert într-o mare petrecere.

Omara Portuondo a cântat peste tot în lume, de la Royal Opera House în Londra, până la Festivalul Latin Passion din Hong Kong. La inițiativa Asociației Culturale Spectaculis, iubitorii de muzică afro-cubaneză din România au acum prilejul de a se putea bucura de acest regal muzical, plin de savoare cubaneză, pe 25 aprilie 2017, la Sala Palatului, de la ora 20:00.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului au fost puse în vânzare, la prețuri cuprinse între 65 lei – 300 lei și, pot fi cumpărate de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agențiile TUI Travel Center și Eurolines sau online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Omara cântă fără încetare de la vârsta de 15 ani, o cântăreață legendară a cărei voce reflectă o viață lungă plină de creativitate, pasiune și talent înnăscut pentru muzică. Se află pe scenă de 70 de ani, iar în timp ce revoluții și războaie au cutremurat globul, Omara Portuondo a mers mai departe, cu acea eleganță de neegalat.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră