Diseară, concert aniversar Sarmalele Reci !

08 Oct 2019 | scris de Alex Revenco
Diseară, concert aniversar Sarmalele Reci !

De la ora 20.00, Sarmalele Reci concerteazăpentru prima oară la Expirat Halele Carol și va sărbători 26 de ani de activitate.

"Violeta", "Țara te vrea prost", "Gașca de la bloc", "La televizor", "Dacă n-ai fi tu", "Prostia la putere" sau "Șpriț de vară" vor răsuna în varianta electrică sau acustică, în interpretări variate, unele surprinzătoare chiar și pentru fani.

 Membrilor actuali li se alătură muzicieni care au făcut parte din formație de-a lungul timpului. Pe scena din Expirat, Sarmalele Reci se va prezenta în formula Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă, Florin Dumitrescu, Mihai Iordache, Adrian Tetrade, Gabriel Drăgan, Alexandru Grăjdeanu, Alexandru Nichita.

Muzica formației este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor. Versurile lor, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească post ‘90. "Noi ne-am dorit să fim un fel de lăutari de oraș, care să îi distreze pe oameni cântându-le despre viața lor familiară și reflectând realitatea într-un mod poetic. Nu încercăm să o cosmetizăm, să o falsificăm, ci să aratăm cum stau lucrurile, dar nu pe un ton vulgar", a declarat solistul Zoltan Andras. Biletele, în presale – 40 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră