Disc domestic la Clubul Țăranului

17 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Disc domestic la Clubul Țăranului

După „Trei oglinzi” și „Muzică de divorț”, noul album semnat Alexandru Andrieș este „al treilea album la care titlul a apărut înainte de cântece... pur si simplu mi s-a parut ca ar fi amuzant sa fac un astfel de album, cu un astfel de titlu”.

Victor Panfilov-percuții, înregistrări, mixaj & mastering

“Au început să apară cântecele 'domestice', unul câte unul - n-am să vă stric plăcerea de a descoperi cele douăzeci de subiecte ale albumului, așa că nu vă povestesc nimic despre asta - am testat câteva în concertele din 2014 și 2015, și am intrat în studio în februarie 2016. O să-i auziți pe acest 'Disc domestic' pe Marcel Moldovan la tobe, pe Iulian Vrabete la bass, la saxofon a fost Cristian Soleanu, Sorin Romanescu la chitară, la pian Mircea Tiberian și invitat la un cântec, la muzicuță, Berti Barbera. Maria Ioana Mîntulescu și Radu Banzaru au fost la voci, iar Victor Panfilov a făcut percuțiile, înregistrările, mixajul și mastering-ul”.

Intrarea -50 de lei (în avans)

Alexandru Andrieș își încheie prezentarea noului disc astfel: „Ce să zic, sper să vă placă acest album și să vă simțiti, atunci când îl veți asculta, cel puțin la fel de bine cum ne-am simțit noi, în studio!!!
Joi, 19 mai, de la ora 21.00, are loc lansarea noului disc, la Clubul Țăranului iar pe scenă, Andrieș va fi acompaniat de Maria Ioana Mîntulescu – voce, Sorin Romanescu – chitară, Cristian Soleanu – saxofon, Dan Georgescu – bass și Marcel Moldovan – tobe. Biletele sunt 50 lei în avans, disponibile pe eventbook și 60 lei la intrare (în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră