Dire Straits Experience live, în patru oraşe din România !

29 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Dire Straits Experience live, în patru oraşe din România !

Turneul național Dire Straits Experience se apropie cu pași repezi. Astfel, de luni, 5 decembrie, legendara formație renascuta la inițiativa Prințului Charles în 2011, pornește într-o aventură prin ţara noastră, redând savoarea hiturilor Dire Straits în patru orașe.

Prima oprire va fi la Cluj, la Sala Polivalentă (5 decembrie), urmând mai apoi Craiova (7 decembrie, Sala Polivalentă), Brașov (9 decembrie, Sala Sporturilor) și Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”) unde biletele costă între 60 şi 300 de lei. În deschiderea concertelor, The Dire Straits Experience, organizate de Phoenix Entertainment cântă trupa Coco.

Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits, care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de The Dire Straits Experience. Condusă de componenții originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten şi acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, formaţia va aduce pe scenele din Craiova, Bacău, Brașov și Cluj hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Accesul publicului va fi disponibil după ora 19:00, urmând ca show-urile să înceapă de la ora 20:00 în cazul tuturor concertelor din turneu. Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces valabile pentru toate concertele: Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră