Despacito, detronat de noul single al lui Taylor Swift (VIDEO)

05 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Despacito, detronat de noul single al lui Taylor Swift (VIDEO)

Noul single al cântăreţei americane Taylor Swift, "Look What You Made Me Do", cu care a intrat în topul Billboard pe locul 77 săptămâna trecută a urcat pe primul loc, cu 84,4 milioane de reproduceri în SUA și 353.000 de vânzări într-o singură săptămână, conform Revistei Bilboard, citată de EFE şi preluată de agerpres.ro.

Single-ul solistei americane a detronat astfel piesa Despacito, a lui Luis Fonsi, în colaborare cu Daddy Yankee și Justin Bieber.

"Despacito", cu 69,6 milioane de reproduceri în ultimele șapte zile, egalase săptămâna trecută piesa 'One Sweet Day', cântată de Mariah Carey și Boyz II Men, ca cel mai popular hit în SUA timp de 16 săptămâni în așa numita "Biblie a muzicii".

 

 

Despacito este single-ul care s-a menținut cel mai mult timp în topul Hot 100 din acest secol și a depășit deja hituri precum 'I will Always Love You', balada regretatei Whitney Houston din 1992, 'I'll Make Love to You', al trupei Boys II Men, din 1994, și 'Candle in the Wind', al lui Elton John, din 1997.

Conform celor mai recente date furnizate de Spotify, cunoscuta platformă de muzică online, hit-ul lui Swift a fost difuzat de 23 de milioane de ori. 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră