De la fereastra dărăpănată, Nimeni Altu' îşi cheamă fanii în Colectiv. Video

04 Iun 2015
De la fereastra dărăpănată, Nimeni Altu' îşi cheamă fanii în Colectiv. Video
În luna aprilie a acestui an, Nimeni Altu' a urcat pe contul oficial de youtube, cat si pe cel de bandcamp, noul album "De la fereastra dărăpănată”. Discul urmează să fie lansat oficial vineri, 5 iunie în Club Colectiv. La evenimentul hip hop sunt invitaţi 1979 (Butch & Secuem), Andu Toader (tobe), Dj Sic 13th si Keri.

În 2002, Nimeni Altu' a aparut ca invitat pe piesa "Actiunea Instrumentalul" a trupei Parazitii iar un an mai târziu este prezent cu piesa "Cu dintii cariati" pe compilatia Loop Records. În 2005 compoziţia lui, intitulată „2005”, apare pe compilatia "Hades Records Preia Controlul". În 2006, Ombladon colaboreaza cu Nimeni Altu ' pentru piesa "Made in Romania", inclusa pe "Cel mai prost din curtea scolii", al doilea album solo semnat Ombladon, lansat in luna mai a acestui an.

Albumul de debut, "Nopti prea lungi", iese la lumina în mai 2008, cele 19 piese având texte implicate în social. În noiembrie trecut Nimeni Altu' a lansat "Magnolia", albumul cu numarul sapte, titlurile celorlalte, aparute inainte fiind: "Nopti prea lungi", "Transmisii in distors", "In surdina", "Pilde", "Pentru tine", "Dimineti Lazzy Jazz".



Alte stiri din Muzica

Ultima oră