De Centenar, mesaj de la Cargo: „Românie te strig !” (audio)

30 Noi 2018 | scris de Alex Revenco
De Centenar, mesaj de la Cargo: „Românie te strig !” (audio)

"Romanie, cu mandrie, steagul in mana il ridici. In picioare, cu voce tare, Romanie, pe tine, te strig!” Este mesajul lansat de formatia Cargo la 100 de ani de Romania.

 Melodia a fost prezentata publicului la inceputul anului 2018, chiar pe 24 ianuarie, pentru a reitera metaforic si temporal etapele prin care s-a format Romania. De la celebrarea Micii Uniri, primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman, si pana acum, la Marea Unire, 1 decembrie, data sinonima cu desavarsirea statului national roman.  „La ceas aniversar si nu numai, ramanem drepti si solemni. Romanie, la 100 de ani, in ziua in care s-a scris pagina sublima a istoriei romanesti, sa ramai unita si sa cauti intotdeauna binele!”, au sps cei de la Cargo.

 „Romanie, te strig!” este singura melodie lansata de catre Cargo in 2018 si singurul mesaj al formatiei pentru anul Centenarului. Anul 2018 marcheaza si implinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo. Piesa, compusa de Cargo, aduce in prim plan exact povestea trecutului, prezentului si viitorului, in care ramanem drepti si mandri – “Romanie, cu mandrie, steagul in mana il ridici!”

https://www.youtube.com/watch?v=D7LgNmQlF8s&feature=youtu.be

De 1 decembrie, Cargo va sarbatori Romania in Arad, iar pe tot parcursul lunii, va ajunge din Bucuresti, Pitesti, in Constanta, Cluj sau Satu Mare etc. Copyright © 2018 Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră