Dark Tranquillity live @ Quantic

18 Apr 2018 | scris de Alex Revenco
Dark Tranquillity live @ Quantic

Dark Tranquillity se reintorc la Bucuresti, in cadrul turneului Atoma, pentru un show de exceptie ce are loc  joi, 19 aprilie in clubul Quantic.

Considerati alaturi de In Flames si At the Gates pionierii "scenei metal Gothenburg", Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp in care au scos 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, Atoma, fiind lansat in 2016 si dand numele turneului ce ajunge si la Bucuresti. De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artisti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). In momentul de fata Dark Tranquililty e o formatie alcatuita din artisti binecunoscuti ai scenei metal internationale, acestia colaborand sau facand parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil. Dark Tranquillity inseamna: Anders Jivarp – tobe, Niklas Sundin – chitara, Mikael Stanne - chitara/ voce, Martin Brandstrom – claviaturi, Anders Iwers – bass.

In deschiderea formatiei din Suedia vor urca pe scena Miracle Flair din Elvetia si 5Rand din Italia. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere, la urmatoarele preturi: presale 2- 89 de lei, la intrare- 100 lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră