Dark Bombastic Evening revine în cetatea Alba-Iulia cu ediţia a şasea

22 Iun 2015
Dark Bombastic Evening revine în cetatea Alba-Iulia cu ediţia a şasea
După un an de pauză, Dark Bombastic Evening revine în cetatea Alba-Iulia cu o întâlnire aniversară. Ediția din 2015 celebrează 20 de ani de la apariția revistei Kogaionon. Fiind un festival mai puţin cunoscut şi deloc mediatizat iată o scurtă prezentare:”DBE este o platformă atipică, ce susține Spiritul Underground, exprimarea artistică variată și de calitate, libertatea de opinie, deschiderea la nou și nestandardizat, bunul simț, decența în tot și toate. Totul a fost pornit din admirație pentru artiștii talentați care doresc să împărtașească în cel mai onest mod viziunile lor către un public explorator de elemente noi, inovative, originale. DBE respectă clasicul, dar rezonează la vectorii de avangardă, experimentali și atipici. În 2 zile efective, prieteni noi și vechi își propun să evadeze din cotidian, să petreacă un week-end atipic într-o companie frumoasă și, nu în ultimul rând, să susțină o identitate care, de la an la an, pare să prindă un contur bine definit”  
Programul DBE 2015
Opening Night - 20 august- Concertele incep la ora 20:08: Exit Oz, Nebelung, Darkher, Sangre de Muerdago
Ziua 1 - 21 august- Concertele incep la ora 17:00: Esben and the Witch, Der Weg Einer Freiheit, Wallachia, Drontheim, Darkspace, Agalloch
Ziua 2 - 22 august- Concertele incep la ora 17:00: Clouds, Year Of No Light, Skepticism, Shape of Despair, Manes, Dirty Granny Tales.

 Accesul în prima seară este permis doar posesorilor de abonamente. Pentru cei care, din diferite considerente, nu pot ajunge la tot festivalul, organizatorii au pus la dispoziție bilete de o zi pentru datele de 21 și 22 august, la prețul de 130 de lei. Atât abonamentele (222 de lei), cât și biletele de o zi sunt disponibile online prin Eventbook.ro.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră