Dark Bombastic Evening 10, între 19 și 22 august !

16 Feb 2020 | scris de Alex Revenco
Dark Bombastic Evening 10, între 19 și 22 august !

Doru Atomei- cunoscut în lumea muzicală ca și Cătălin Doru- este omul din spatele fanzin-ului Kogaionon, al publicației Muzaholic, al Hash Bar, al evenimentelor DonisArt, Dark Bombastic Evening, KruNatura, KrunaVod și al multor alte lucruri faine.

Iată ce spune Doru despre ediția din acest an a festivalului Dark Bombastic Evening “Am inceput sa anuntam noul ritual pe 15 noiembrie, la 19:19, iar pe 14 februarie, la 20:20, am inchis seria de anunturi cu cele 15 trupe ce vor urca pe scena DBE. Pentru Opening Ceremony vom avea 2 mici invitati, care mai de care mai necunoscut, dar potriviti pentru seara de miercuri, cumva la firul ierbii, relaxant si prietenos. Nu stim cate din trupele anuntate sunt pe gustul fiecaruia dintre voi, dar frumos ar fi ca macar jumatate sa va fi trezit interesul. Ca pe cealalta jumatate o veti descoperi live. Multumiri sincere pentru sustinerea de pana acum: like-uri, share-uri, commenturi, postari, articole, promovari directe si indirecte (verbale si nu numai), abonamente cumparate, toate ne-au ajutat! Nu ne-am strans inca atat de multi si nici nu credem ca vom depasi anul acesta vreun record de audienta, pentru ca nu urmarim astfel de repere si chiar nu ne definesc. Pentru noi pasiunea, bucuria si dorinta de a sustine actele artistice nastrusnice, dark si underground conteaza cel mai mult. Stim ca nu suntem putini si ne place sa descoperim ca gandim, uneori, la fel. Si daca tot gandim astfel, sa impartasim impreuna. Ar fi dragut sa (mai) punem cu totii macar de-un zambet, in acele nelimitate zile si nopti de august tarziu”.

Iata ce formatii vor evolua pe scena Cetății din Alba Iulia, Poarta 7, Spatiile RYMA: Strid- Norway, Dolch- Germany, Dold Vorde Ens Navn-Norway, Wolvennest-Belgium, Abyssic-Norway, Bong- United Kindom, Igorrr- France (foto), Throane- France, Gold- The Netherlands, There's A Light- Germany, Oranssi Pazuzu- Finland, Saor- Scotland, A Swarm of the Sun- Sweden, Ved Buens Ende- Norway, Year of No Light-France.

Abonamentul pentru trei zile este 389 lei iar începand cu 15 martie, se vor pune in vanzare bilete pe zile (20-21-22 aug) la pretul de 181 lei. Seara de 19 august (opening ceremony) va fi cu intrare gratuita.

Important: Dark Bombastic Evening este un eveniment făcut din suflet, fără bani de la stat sau de la sponsori.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră