Cu "Who You Are" Mihail este pe locul 10 în Top Airplay Italia (video)

10 Apr 2018 | scris de Alex Revenco
Cu "Who You Are" Mihail este pe locul 10 în Top Airplay Italia (video) Galerie foto (2)

Dupa ce a petrecut 9 saptamani pe locul 1 in topul Media Forest, cel mai recent single Mihail este pe punctul de a cuceri si Italia.

Lansat oficial cu patru saptamani in urma, “Who You Are” se bucura de un feedback incredibil atat din partea publicului italian, cat si din partea radiourilor, clasandu-se pe locul 10 in topul Airplay Italia (foto 2). Totodata, videoclipul piesei, difuzat de MTV Music si VH1 Italia, a ajuns pe locul 2 in topul Spotify Viral, 20 in iTunes si 23 in Shazam.

O piesa inspirata din experientele personale are artistului, “Who You Are” i-a consolidat pozitia lui Mihail in industria muzicala, dominand topurile TV si radio la scurt timp dupa lansare, reusind sa depaseasca 15 milioane de vizualizari si 500 000 de streamuri pe Spotify.

 “Este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ceea ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana.” - Mihail

Vezi mai jos videoclipul "Who You Are"

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră