Concertul Lara Fabian din București este sold out (video)

28 Mar 2016 | scris de Alex Revenco
Concertul Lara Fabian din București este sold out (video)

A dovedit lumii întregi că are o voce excepţională și a cucerit audiența prin compozițiile proprii și interpretările unice ale pieselor "Adagio" sau "I Will Love Again", devenind, astfel, parte a istoriei muzicii pop. Adorată de publicul din România, Lara Fabian revine în cadrul noului său turneu "Un Soir Autour Du Monde” cu două concerte speciale, pe 20 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj și pe 22 aprilie la Sala Palatului din București.

La Cluj mai sunt disponibile circa 800 de locuri (din 7000)

Desi, ne mai despart aproximativ trei săptămâni până la întâlnirea Larei Fabian cu fanii săi din România, organizatorii evenimentului, ArtBg România, anunță că biletele pentru concertul din București au fost epuizate în totalitate, în timp ce la Cluj mai sunt disponibile în jur de 800 de locuri din cele 7000. Acestea se găsesc pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere.

Lista melodiilor interpretate de Lara Fabian în actualul turneu

Ma vie dans la tienne, Le Désamour, Immortelle, Elle danse, Mon désir, Envie d'en rire,Tu es mon autre, La Différence, S'il ne reste qu'un ami, I Will Love Again, The winner takes it all / Dancing Queen / Money Money / Gimme Gimme (ABBA cover), Le coeur qui tremble,Relève-toi, Non coupable,J'y crois encore, L'oubli; La bis: Je t'aime, Quand je ne chante pas

Alte stiri din Muzica

Ultima oră