Concert The Kryptonite Sparks & Friends@Control

27 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Concert The Kryptonite Sparks & Friends@Control

The Kryptonite Sparks este un power-trio din Botoșani, alcătuit din Răzvan Diaconu – voce, chitară Rareș Diaconu – bass, voce și Răzvan Anton – tobe.

Au înregistrate două EP-uri

Cântă un mix de indie-alternative-hard rock- punk și se simt influențați de Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd. Sunt împreună din 2013, când au înregistrat primul EP, “The Kryptonite Sparks”, cel de-al doilea fiind lansat anul acesta- “Doi// A Doua Undă de Bruiaj”. Iată ce spun cei doi Răzvan + Rareș despre concertul din Control:“Who the f**k are The Kryptonite Sparks?!? Probabil că asta vă întrebați si unii dintre voi. Nu o fi o abordare prea orginală, aceasta regăsindu-se în ideile multor trupe și concepte muzicale, însă noi ne-am gândit că v-ar stârni interesul și poate, poate vă facem curioși.

„Genurile nu trebuie încadrate în limite și granițe”

Cine nu a auzit încă de noi, sau a auzit, dar încă nu ne poate plasa într-o categorie clară a unui stil anume, poate veni marți în Control Club să vadă că genurile nu trebuie încadrate în limite și granițe.
Music it’s about passion, emotion and belonging! So come along and join us! Vom avea invitați speciali, colegi, prieteni, pornind de la muzica acapella, funk, disco, pop, până la punk, shoegaze, alternative rock și metal. Artan (Partizan), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Vlase (Z.O.B.), Sorin Bădulescu (E.M.I.L.), Vladimir Ivanov (Pinholes) și Blue Noise sunt doar câțiva dintre prietenii dragi care ni se vor alătura pe scenă. Va fi o seară în care vom celebra atât muzica live, cât și începutul de vară și ziua copiilor din noi. Vă pupăm cu arome de acadele și ciubuc și vă așteptăm la concert”. TKS cântă marți, 31 mai, în club Control, ora 22.00. Intrarea -10 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră