Concert Scorpions la Romexpo, program şi reguli de acces

08 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Concert Scorpions la Romexpo, program şi reguli de acces

Cele mai îndrăgite balade rock, Wind of Change, Still Loving You sau Rock You Like a Hurricane vor răsuna la București, marți, 12 iunie, la Romexpo (Parcarea C),în cadrul unui concert de colecție Scorpions, organizat de Events (www.events.ro).

Pentru ca spectatorii să aibă parte de cea mai frumoasă experiență, organizatorii îi roagă să respecte următoarele   

-Porțile se deschid la orele 17:00 iar accesul în zona de concert (Parcarea C din cadrul Romexpo- intrare din Bd. Expozitiei ) se face pe baza biletului achiziționat de pe www.eventim.ro sau din rețeaua Eventim, ori a invitației. Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

-Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.

-În caz de ploaie, vă recomandăm folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației. Nu este permis accesul cu brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale,caști de motor, biciclete, trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (măsura ideală pe bagaj este cât un A4).

-În incinta zonei de concert spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare și alcoolice, apă, în zona barurilor și produse alimentare/gustări în zona de Food Trucks. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert.

- În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate  în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23:30.

- Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației concertului.

Program:

Salamandra - in jurul orei 18:00

Compact B - 19:00 (aprox.)

Scorpions - 21:00 (aprox.)

   

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră