Concert Mariza, program şi reguli de acces

17 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Concert Mariza, program şi reguli de acces

Spectatorii sunt rugati să vina la Sala Palatului începand cu ora 19:00 pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul concertului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos: la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului; copiii vor fi tinuti in brate de parinti;

In sala de concert nu va fi permis accesul cu: artificii; sticle de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura; bannere susținute de bețe; spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele; bautura alcoolica, mancare; lanturi, bagaje voluminoase, lasere; aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil; aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie; nu este indicat fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil; nu toti spectatorii sunt datori sa se uite la telefoane ridicate in aer;
Fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispozitie 2 sau 3 piese de tras din fata scenei, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul sau pot pleca fara posibilitatea de a se intoarce.

Prețul unui bilet este de 199 de lei si se va putea achiziționa si în ziua evenimentului la Casa de Bilete a Salii Palatului.

Intr-un singur deceniu, Mariza a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte pe intreg mapamondul. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultatorilor. Considerată Noua Regină a muzicii fado, Mariza are cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră