Concert la cinema: David Gilmour - Live At Pompeii (video)

12 Sep 2017 | scris de Alex Revenco
Concert la cinema: David Gilmour - Live At Pompeii (video)

Pe 13 septembrie, peste 2000 de cinematografe din întreaga lume vor difuza filmul concertului David Gilmour- Live at Pompeii.

În Capitală acesta poate fi urmărit la Grand Cinema & More (sălile Epika şi 11) şi Happy Cinema (Șos. Progresului 151-171) mâine, de la 8 seara. La Happy Cinema, concertul poate fi văzut şi în zilele de 14, 15 şi 16 septembrie, tot de la ora 20.00.

La 45 de ani dupa ce Pink Floyd a lansat documentarul ‘Live At Pompeii’, filmat in legendarul amfiteatru roman, David Gilmour s-a intors pentru doua show-uri spectaculoase, parte a turneului de promovare a albumului ‘Rattle That Lock’.

‘David Gilmour Live At Pompeii’ –filmat in iulie anul trecut- este un spectacol audio-vizual cu lasere, efecte pirotehnice și un imens ecran circular iar muzica include melodii de pe recentele albume solo ale lui Gilmour „Rattle That Lock” și „On An Island”, dar si piese clasice din repertoriul Pink Floyd ca “One Of These Days”,  “Wish You Were Here” si „Comfortably Numb”.

Vezi mai jos un extras din film

https://www.youtube.com/watch?v=nXaXKfyI7tQ

Biletele sunt 49 şi 54 de lei la Grand Cinema & More (http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/concert-david-gilmour-live-pompeii) şi 35 de lei – la Happy Cinema, acestea pot fi achiziționate de la cinematograf sau online prin Cinemagia si iabilet.ro

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră