Concert Alex Clare în deschidere la “Sibiu Festival City”

27 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Concert Alex Clare în deschidere la “Sibiu Festival City”

Favoritul topurilor britanice și germane, al cărui single “Too Close” i-a adus vânzări record, o colaborare cu Microsoft și o foarte prețioasă nominalizare la Brit Awards, Alex Clare cântă pe 27 iulie la Sibiu, în Piaţa Mică.

Concertul are loc în ziua când se lansează “Sibiu – Festival City”, un proiect inițiat de ARTmania. Cei mai importanți reprezentanți ai industriei europene de spectacol, oameni de afaceri, directori de mari festivaluri, organizatori de spectacole, specialiști internaționali în securitate, avocați și experți în complicatul sistem internațional de taxe sunt așteptați la lansarea proiectului “Sibiu – Festival City”, ce va avea loc în perioada 27-29 iulie.

Pe lângă o ofertă culturală bogată – concerte, expoziții, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui și prima ediție a reuniunii internaționale East European Music Conference (EEMC), un eveniment de anvergură europeană, care și-a propus să aducă la masa dialogului peste 500 de experți, autorități ale statului implicate în reglementarea sectorului creativ, promoteri români și principalii operatori de pe piața internațională a festivalurilor.

Fruzsina Szep, directorul Festivalului Lollapalooza din Berlin, sau Stephan Thanscheidt – director al companiei FKP Scorpio, care organizează peste 20 dintre cele mai mari festivaluri din Europa, se vor număra printre oaspeții așteptați anul acesta în România. Conferința de la Sibiu este organizată în colaborare cu AROC – Asociația Română a Organizatorilor de Concerte si Evenimente Culturale, ce are ca membri fondatori cei mai importanți promoteri din România, precum Emagic, Events, Electric Castle, Summer Well, ARTmania, Blaj aLive sau Twin Arts, printre alții.

Fără schimbări semnificative în reglementările aflate în vigoare în România, fără schimbări legislative care să survină unor dezbateri constructive, nu putem aștepta schimbări rapide sau sănătoase pe piața locală. Iar EEMC vizează, pe termen lung, o renaștere în măsură să alinieze acest sector la standardele industriei europene de Festivaluri și Concerte.

Biletele pentru conferințele și seminarele incluse în program sunt 190, 210 sau 240 de lei, în funcție de momentul achiziției.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră