Concert ABBA Tribute Band REVIVAL™ la Hard Rock Cafe

11 Feb 2019 | scris de Alex Revenco
Concert ABBA Tribute Band REVIVAL™ la Hard Rock Cafe

Devenit deja o tradiție, concertul ABBA Revival are loc și în 2019, pe 15 martie, la Hard Rock Cafe. ABBA Tribute Band Revival a fost votata pentru a treia oară consecutiv de către Asociația Agenților Muzicali britanici drept cel mai bun tribut ABBA.

Bucureștiul a devenit unul dintre orașele pe care formația nu le poate rata în niciun turneu. Fiecare show susținut de britanici în România a fost sold out, reacțiile publicului dovedindu-se mereu pozitive. Jöhn aka Benny Andresson – Muzicianul are o carte de vizită solidă; este solist, compozitor, pianist, chitarist, coregraf și scenograf. Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad – Înainte de a se alătura proiectului, solista a susținut sute de concerte în toate colțurile lumii, având o uriașă experiență scenică. Ninӓ aka Agnetha Faltskog – A colaborat cu mulți muzicieni, a realizat chiar și un duet cu celebrul Jamie Oliver. Kenny aka Björn Ulvaeus – Prin modul unic în care cântă la chitară și prin carisma sa a reușit să devină cel mai popular membru al formației.

Trupa vinde show-uri la nivel internațional, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale și pentru punerea în scenă, ci și pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha CP 70 (așa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audienței experiența unei producții de înaltă calitate.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea la următoarele prețuri: VIP - 120 lei (loc în fata scenei, întâlnire cu artistul, autograf și poză și o surpriză din partea HRC), Categoria 1 - 90 lei (loc în fata scenei), Categoria 2 - 70 lei (loc la masă), Categoria 3 - 40 lei (în picioare)

Video - https://www.youtube.com/watch?v=X6PGeoCQyNI

Alte stiri din Muzica

Ultima oră