Celelalte Cuvinte & Radu Manafu la Hard Rock Cafe

04 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Celelalte Cuvinte & Radu Manafu la Hard Rock Cafe

Pe 6 aprilie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe, grupul orădean susţine un concert deosebit, în care Radu Manafu (chitară) revine pe scenă, pentru prima oara în peste 20 de ani.

Radu Manafu (retras din formaţie în 1995, din motive personale) va canta alaturi de Cuvinte majoritatea pieselor compuse inainte de 1995, de pe albumele “Celelalte Cuvinte II”, „Se lasa rau”, „Armaghedon”, intr-un concert – eveniment. De 35 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este cea mai longevivă formaţie rock din România care şi-a păstrat de-a lungul timpului atât componenţa cât şi modul de exprimare. Chiar dacă nu s-a văzut la televizor şi nu s-a auzit la radiourile noastre dragi, Cuvintele şi-au câştigat respectul şi admiraţia legiunilor de fani din întreaga ţară.

Ca de obicei, Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor publicului. Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi reţeaua magazinelor partenere. Acestea sunt VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala, Fara loc: 45 de lei. Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră