Celebrul grup Gojira cântă în premieră la Bucureşti !

01 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Celebrul grup Gojira cântă în premieră la Bucureşti !

Cea mai cunoscuta trupa de metal din Franţa, extrem de apreciată şi în SUA, vine pe 4 iulie la Arenele Romane, în cadrul Aftermath Metalhead Meeting Festival.

Biletele se pun in vanzare vineri, pe 3 martie la ora 10:00. Cu aceasta ocazie, Metalhead, organizatorul concertului, ofera fanilor si niste pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie - Sepultura, Behemoth si multi altii), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie). Pachetele se gasesc pe iabilet.ro alaturi de biletele earlybird pentru showul Gojira.

Nominalizati de cateva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, "Magma", francezii vin in Romania pentru a oferi fanilor piesele care i-au facut celebri de pe toate cele 6 albume din carieră. Combinand techical death metalul cu progressive metal, groove metal si thrash metal, Gojira au fost influentati de formaţii precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera,Neurosis, Metallica.

Cel mai recent album, "Magma", a fost lansat in iunie anul trecut prin Roadrunner Records si a fost apreciat la nivel mondial. Dupa nominalizarea la doua premii Grammy in 2016 si etichetarea lui "Magma" de catre Rolling Stone drept cel mai asteptat album al anului trecut, francezii ajung şi la Bucuresti in cadrul unui show mult asteptat de fani.

Biletele se pun in vanzare vineri, pe 3 martie, pe www.iabilet.ro si în reţeaua magazinelor partenere precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet. Biletele au următoarele preţuri: - Earlybird pana pe 2 aprilie: 75 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle in fata scenei, Presale pana pe 4 iulie: 90 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle, La intrare: 100 de lei Acces General si 150 de lei Golden Circle.

Tot pana pe 2 aprilie, gasiti in vanzare urmatoarele pachete Acces General:

- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 de lei (reducere 50 de lei)

- Metalhead Meeting + Gojira = 210 lei (reducere 35 de lei)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră