Celebra soprană Teodora Gheorghiu – prima întâlnire cu publicul din Caracal

19 Mar 2018
Celebra soprană Teodora Gheorghiu – prima întâlnire cu publicul din Caracal Galerie foto (4)

În pofida vremii potrivnice, publicul a venit duminică seară în număr mare în cocheta sală a Teatrului Național din Caracal pentru a o asculta pe celebra soprană Teodora Gheorghiu.

Pentru cea dintâi întâlnire cu publicul din Caracal soprana a pregătit un program special, care a inclus arii și lucrări din creația muzicală de cameră de Mozart, Rossini, Verdi, Bellini și Donizetti, dar și faimoasele adaptări ale unor melodii populare din insula grecească Chios ale lui Maurice Ravel.

După ce a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, soprana Teodora Gheorghiu susține primul ei turneu de recitaluri în România. Turneul se desfășoară în perioada 16-29 martie 2018 în șase orașe din țară.

Celebra soprană a început turneul la Pitești vineri seara la Pitești, iar duminică a urcat pe scena din Caracal.

Turneul continuă, în această săptămână, la Brașov (miercuri, 21 martie, la Sala Patria), Alba Iulia (joi, 22 martie, la Casa de Cultură), Arad (vineri, 23 martie, la Teatrul clasic Ioan Slavici), evenimentul urmând să se încheie la București, pe scena Ateneului Român, în seara de 29 martie 2018.

În concertele din țară, Teodorei Gheorghiu i s-a alăturat pianista Clementina Ciucu-Ristea, de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră