Câştigătorii de la newcomers și programul Padina Fest

19 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Câştigătorii de la newcomers și programul Padina Fest

La 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, are loc, de 7 ani la rând, Padina Fest.

Joi, seara trupelor la început de drum

Unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternative de la noi din ţară aniversează cea de a 7a ediţie printr-un line-up exclusiv românesc, între 28 şi 31 iulie. Joi 28 iulie, în seara rezervată trupelor la început de drum vor evolua The Youngest of My Sons (foto), Paper Magik, Fried Friend și Tertip. Acestea au fost declarate câștigătoarele concursului (la care s-au înscris 16 trupe), de către un juriu format din Florin Oslobanu, Andi Mitroi, DJ Hefe, Bogdan Șerban și Bianca Boitan-Rusu.

Programul de vineri până duminică

Ca şi anul trecut, seara de vineri va fi rock, cu Vița de vie, Robin and the Backstabbers, Coma, E.M.I.L. și Pixels; în seara electro, de sâmbătă, pe scena din Padina vor evolua Șuie Paparude (ambasadorii festivalului), Golan, Gojira & Planet H, Baba Dochia și We Singing Colors.Păstrând tradiţia, Filarmonica Muntenia va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, duminică dimineaţă.
Abonamentele pentru cele patru zile de festival se pot achiziționa din rețelele MyTicket.ro, Eventim și www.iabilet.ro la prețul de 100 lei. Pentru ziua de joi biletele costă 20 lei și se pot achiziționa exclusiv de la intrarea în zona de festival.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră