Carla’s Dreams invitată la Zilele Oraşului

22 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Carla’s Dreams invitată la Zilele Oraşului

După incidentul de la mall, primarul oraşului Piatra-Neamţ, Dragoș Chitic, a declarat, printre altele: “Mulțumesc membrilor trupei Carla’s Dreams pentru faptul că au oprit spectacolul, dând dovadă de profesionalism și responsabilitate.

Pentru că au declarat că iubesc orașul Piatra-Neamț și oamenii de aici și pentru că este o formație foarte îndragită de pietreni, lansez trupei Carla’s Dreams invitația de a susține un concert în orașul nostru cu ocazia Zilelor Orașului Piatra-Neamț, eveniment care va avea loc în perioada 23-26 iunie.

Dacă invitația va fi onorată, concertul va fi organizat și susținut de municipalitatea pietreană, în aer liber, pe platoul Curtii Domnești, evident în condiții de siguranță maximă pentru toți participanții.”

Carla’s Dreams este o trupă pop dance din Republica Moldova, condusă de Andrei Ţăruş, care apare pe scenă vopsit pe faţă şi cu ochelari negri de soare. S-a lansat în România în 2013, când a început să înregistreze alături de Inna, Loredana şi Delia. Se bucură de mare succes în rândul publicului din categoria sub 18 ani.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră