Bucovina, show special la Hard Rock Cafe

12 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Bucovina, show special la Hard Rock Cafe

Miercuri, pe 15 martie, de la ora 21:30, in premiera la Hard Rock Cafe, Bucovina susţine un show  exclusiv, produs de Metalhead si BestMusic Live Concerts.

Castigatoare, an de an, a numeroase Metalhead Awards si cu un show sold out la Arenele Romane in 2015, titrata trupa de metal romaneasca a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București .

Special pentru acest concert, nu avem mese in fața scenei iar biletele costă doar 30 de lei așa ca se anunță un sold-out rapid. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere şi la Hard Rock Cafe, în ziua concertului, la intrare. Biletele au următoarele preţuri: cu loc la masa in sala: 50 lei (numar limitat de bilete), fara loc, in fata scenei: 30 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Alte stiri din Muzica

Ultima oră