Blues live cu Beth Hart, la Sala Palatului (video)

19 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Blues live cu Beth Hart, la Sala Palatului (video)

Despre una dintre cele mai apreciate voci feminine de blues din lume s-a spus că este ”obligatoriu de ascultat măcar o dată în viață”. Nr. 1 în topul Billboard Blues, Beth Hart revine pe 17 iunie la Sala Palatului, după succesul uriaș avut anul trecut.

Interacțiune uluitoare cu publicul

După ce anul trecut, a avut o interacțiune ”uluitoare” cu publicul din România, Hart a promis că va reveni curând și iată că acest lucru se întâmplă la mai puțin de un an. Nominalizată la Premiile Grammy și câștigătoare a nenumarate Discuri de Platină, despre vocea lui Beth Hart se spune că este un mix "între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding și Amy Winehouse”.

Publicul din București- uimitor

“M-am gândit ca va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!”, spunea anul trecut Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din România a fost surprinzatoare. Interpreta americană a fost impresionată de căldura cu care a fost întâmpinată, dar și de faptul că publicul bucureștean îi cunoștea repertoriul.

Biletele, între 90 și 190 de lei

Pentru show-ul din 17 iunie, Hart nu a dezvăluit ce anume pregătește dar este cunoscut faptul că obișnuiește să schimbe setlist-ul pentru fiecare spectacol în parte. La concertul Beth Hart, organizat de Vreau Bilet și Premium Booking, biletele au prețuri cuprinse între 90 și 190 lei (250 lei-VIP), disponibile pe vreaubilet.ro și în rețeaua magazinelor partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră