Blues Brothers Band, cu o săptămână mai devreme !

14 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Blues Brothers Band, cu o săptămână mai devreme !

Concertul urma sa se desfasoare 18 octombrie la Sala Palatului, dar managementul formaţiei a anuntat modificari de ultim moment, asupra intregului turneu european.

Astfel, The Original Blues Brothers Band va veni cu o saptamana mai devreme, mai exact pe 11 octombrie, si va cânta la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Biletele achizitionate pana la acest moment, raman valabile, pastrandu-si pozitionarea fata de scena si nefiind necesara schimbarea lor. In continuare, persoanele interesate isi pot procura biletele pentru concertul The Original Blues Brothers la www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro www.startickets.ro, www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere, preţurile fiind cuprinse între 65 şi 200 de lei (VIP – 300 lei).

Asociatia Culturala Spectaculis, a declarat: "Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza probleme majore in randul persoanelor care au cumparat deja bilete si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Totusi, suntem multumiti ca evenimentul de la Bucuresti nu a fost inclus in lista reprezentatiilor suspendate din cadrul turneului european si ne bucuram ca am obtinut acordul favorabil de a fi prezentat publicului spectator din Romania, cu o saptamana mai devreme. Suntem convinsi de faptul ca pe 11 octombrie, iubitorii de muzica live vor fi prezenti la Sala Palatului intr-un numar cat mai mare pentru a se bucura de o seara magnifica pe ritmul muzicii blues de calitate".

Alaturi de Steve Cropper "The Colonel" (chitara) si Lou Marini "Blue Lou” (saxofon), doi dintre membrii band-ului original, vor fi prezenti actualii membri ai grupului, John Tropea "Smokin John" (chitara), Leon Pendarvis "The Lion" (clape), Eric Udel "The Red" (bass), Lee Finklestein "Funkytime" (tobe), Larry Farrell "Trombonius Maximus" (trombon), Steve Howard "Catfish" (trompeta), Rob Paparozzi "The Honeydripper" (voce si muzicuta), Bobby Harden "Sweet Soul" (voce) si Tommy McDonnell "Pipes" (voce si muzicuta), mari muzicieni care au colaborat cu nume internationale, precum: Eric Clapton, Ray Charles sau Patti LaBelle. In aceasta formula exceptionala ii vom putea aplauda pe 11 octombrie, la Sala Palatului, intr-un show plin de exuberanta.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră