Bella Santiago se alatură trupei Jukebox

07 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
Bella Santiago se alatură trupei Jukebox

Fata frumoasă şi talentată care a uimit juraţii la "Românii au Talent", se alatura trupei Jukebox

Filipineza s-a remarcat in cadrul concursului prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor "I will always love you", "Hello" si "Drunk in love", dar si prin timbrul memorabil si energia exploziva. Inainte de a lansa single-ul de debut, artista incepe colaborarea cu Jukebox, unul dintre cele mai populare si dinamice grupuri live din Romania. Prezenta de peste 18 ani pe piata muzicala, 10 ani de televiziune alaturi de Cronica Carcotasilor, cu peste 1600 de concerte LIVE la activ si trei albume lansate, trupa Jukebox incepe anul in forta, alaturi de Bella.

"Cand e atat de frig si trist afara, Bella vine cu energia pozitiva, relaxarea, caldura, optimismul si bucuria de vacanta. Stiti cum e, unii pleaca in vacanta in Filipine, altii aduc Filipine la ei! Bella este o profesionista, o fata foarte disciplinata, care isi ia munca in serios, dar cu relaxare, fara a se lua pe sine prea mult in serios. Bella completeaza excelent voia buna si energia Jukebox si, pe langa faptul ca are o voce incredibila, aduce un "vibe" fresh si sexy noua, baietilor de la Jukebox. Putem spune ca Jukebox a devenit mai sexy si mai exotic!" a spus Alex Vasilache, solistul Jukebox.

"Este o binecuvantare sa fac parte din familia Jukebox! Toata lumea este foarte prietenoasa si sunt foarte incantata sa lucrez cu ei si sa ma dezvolt din punct de vedere muzical alaturi de ei. M-am adaptat usor si simt ca vom face multe lucruri grozave impreuna!", a declarat Bella Santiago.

Jukebox & Bella Santiago vor incepe seria de concerte in Capitală chiar de sambata, 11 februarie, incepand cu ora 23.00, la clubul Tribute. Publicul ii poate asculta si pe 3 martie in True Club, 4 martie in Tribute, 8 martie la Hard Rock Café si 24 martie in Tribute. In paralel cu repetitiile si concertele Jukebox, Bella Santiago se pregateste de lansarea primului ei single, alaturi de Cat Music, piesa fiind produsa in studiourile HaHaHa Production alaturi de Smiley si alti compozitori internationali.

De asemenea, Jukebox va lansa in curand primul single din acest an, alaturi de Cat Music, piesa fiind produsa in studioul Luft Records.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră