Batushka și Ophis vin la Doom over Bucharest 2

22 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Batushka și Ophis vin la Doom over Bucharest 2

Polonezii de la Batushka (foto 1) și grupul german Ophis (foto 2) vor ajunge, în premieră, la București la ediția cu numărul doi a festivalului Doom over Bucharest.

Formații de doom, black, death, gothic, post metal

Evenimentul va avea loc în club Quantic în perioada 25 – 26 noiembrie iar organizatorii de la Extreme Promotions își propun să aducă nu doar formații din sfera doom metal, ci și trupe de black, death, gothic sau post metal. Până acum au confirmat prezența: Façade (Olanda), Fading Bliss (Belgia), Monolithe (Franța), Officium Triste (Olanda), Ophis (Germania), A Dream of Poe (Portugalia), Black Oath (Italia), Pantheist (Marea Britanie), Witchsorrow (Marea Britanie), Ataraxie (Franța), Shattered Hope (Grecia), Batutushka (Polonia).

Până pe 16 septembrie, abonamentul este 135 de lei

Abonamentele pentru “Doom over Bucharest II” au fost puse în vânzare și pot fi găsite în rețeaua iabilet.ro, la prețul de 135 lei - pâna pe 16 septembrie, urmând ca din 17 septembrie prețul să crească.
Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a doua oară în România, după concertul susținut recent la Dark Bombastic Evening. Ei alcătuiesc o trupă black metal cu influente doom și post metal. Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 și a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului. Ophis s-a format în 2001 in Hamburg și albumul de debut, “Stream of Misery”, a apărut în 2007. Trei ani mai târziu apare “Withered Shades”, apreciat drept „unul din cele mai bune albume death/doom lansate în ultimii 10 ani”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră