Banii înapoi, un gest corect pentru fanii AC/DC !

06 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Banii înapoi, un gest corect pentru fanii AC/DC !

Purtătorul de cuvânt al grupului AC/DC a declarat că decizia de a înapoia banii de bilete celor care nu îl acceptă pe Axl Rose a fost ideea lui Angus Young & Co care au vrut să fie corecți cu fanii formației.

A fost un gest de bunăvoință

AC/DC l-a angajat pe Axl Rose, ca invitat, pentru a duce la bun sfârșit turneul Rock Or Bust, început cu solistul Brian Johnson (căruia i s-spus că-și va pierde total auzul dacă mai continuă să cânte). "AC/DC a luat această decizia de a înapoia banii, pentru că le pasă de fani și au vrut să fie corecți. Toți promotorii locali au fost informați și li s-a cerut să înapoieze banii de bilete tuturor solicitanților.” Un purtător de cuvânt al CTSI (Chartered Trading Standards Institute) a confirmat faptul că „formația nu avea nici o obligație legală de a oferi banii înapoi deținătorilor de bilete. A fost un gest de bunăvoință”.

Biletele restituite se repun în vânzare

Deși au fost solicitări la multe concerte din etapa europeană, nu se știe exact numărul total de solicitanți la cele douăsprezece concerte. Doar ziarul De Standaard a publicat o cifră, 7000 de belgieni au cerut banii pe biletele cumpărate la show-ul din 16 mai, de la Werchter Festivalpark. Pentru primul concert, cel de mâine, la Lisabona, „un mic număr” de spectatori au cerut baii înapoi, iar purtătorul de cuvânt al AC/DC a spus că biletele s-au repus în vânzare astăzi, și se așteaptă să fie sold out în jumătate de oră.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră