Astăzi, Breathelast lansează noul album în Control (teaser)

13 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
Astăzi, Breathelast lansează noul album în Control (teaser)

Breathelast este o formatie de rock metal cu diverse influente, din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Trecuta prin cateva schimbari de componenta, formatia rezista si isi promoveaza muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare "pe viu", trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara.

Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza "sound" ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze.

Materialul "Maluri" ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast, acestui material urmandu-i "Monstrul" si "Ascuns in pereti", ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime doua piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va incheia in 2018.

In tot acest timp, trupa a pregatit primul lor disc long play, inregistrat si produs la Studio148 de Marius Costache. Albumul contine 14 piese, 12 în limba engleză şi două în română. Grafica materialului a fost asigurata de colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentului, fiind unicul distribuitor pentru merch original Breathelast. Alaturi de Breathelast, va veni in sprijinul evenimentului Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitati nume importante din scena locala alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasica.

Programul: acces public -20.00, show DJ set: 20.30 - 21.30, change over: 21.30 - 21.45, show Breathelast: 21.45 - 23.00. Intrarea- 10 lei.

Urmatoarele concerte Breathelast din tara se vor desfasura in Timisoara, Cluj, Iasi si Suceava, prin Dark Side Entertainment:

- 16 februarie - Manufactura - Timisoara, impreuna cu trupa MERE

- 17 februarie - FlyingCircus- Cluj, impreuna cu trupele SkySwallows Challenger si Blackout

- 23 februarie - Underground - Iasi, impreuna cu Unflicted

- 24 februarie - 31 Motor'sPub - Suceava, impreuna cu Unflicted

In cadrul concertului din Club Control, trupa va lansa si un nou videoclip la piesa "Come Hell Or HighWater". Mai jos puteti vedea un foarte sugestiv teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=LvsieMAT6G4

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră