Aristocraţii pop rockului au radioholograf, 12 ore de muzică neîntreruptă !

28 Feb 2018 | scris de Alex Revenco
Aristocraţii pop rockului au radioholograf, 12 ore de muzică neîntreruptă !

Pe facebook am dat de  http://www.radioholograf.ro/, un nou post de radio, ce difuzează, exclusiv, muzica faimosului grup bucureştean.

De la Tino Furtună am aflat că de acest proiect s-a ocupat Iulian „Mugurel” Vrabete, care ne-a spus următoarele: „De acum exista www.radioholograf.ro.  Am adunat toate piesele existente pe suporturi muzicale - discuri vinil, CD-uri, DVd-uri - si, fara modestie, pot sa va spun ca ele insumeaza frumoasa cifra de 162 de cantece. Fireste, unele dintre ele - poate 20, poate 30 - sunt in variante de disc, de concert sau unplugged, dar ele reprezinta 12 (douasprezece) ore de muzica Holograf neintrerupta.  Asta inseamna ca veti asculta o piesa de cel mult de doua ori pe zi, frecventa pe care putine radiouri FM si-o pot permite. Algoritmul folosit asigura ca intr-o ora nu sunt incluse doua piese de pe acelasi album.

Suntem mandri ca in cei 40 de ani de activitate si cele 17 albume lansate  (pana acum... ) am putut sa oferim atat de mult publicului nostru si, inca o data, fara modestie, nu credem ca exista un astfel de repertoriu in palmaresul vreunei alte trupe din tara noastra. Dupa 40 de ani, cu drag, il lasam la voia dumneavoastra. Atentie, creeaza dependenta!

Deocamdata ascultati doar piese editate pe vinil, CD sau DVD. In viitor vom include si inregistrari din concerte, fragmente din interviuri si emisiuni, precum si testimoniale. Pentru moment, sa cante muzica!”

Aculta aici

http://www.radioholograf.ro/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră