An Theos lansează "Renăscând în România" !

03 Sep 2019 | scris de Alex Revenco
An Theos lansează "Renăscând în România" !

Septembrie 2019 marchează lansarea celui de-al treilea album An Theos și de asemenea debutul turneului național “Renăscând în România”. Vom încerca sa ajungem în fiecare oraș în care publicul ne cheamă și să oferim un show unic și energic. Suntem foarte entuziasmați și nerăbdători să “îi dam drumul”!

La mai bine de doi ani de la lansarea ultimului material discografic intitulat “Spre Cer” alături de videoclipul “Vuiet de Jale”, formația bucureșteană de epic folk metal revine cu un album nou, “Renăscând”. Albumul va reprezenta mărturia celor aproape 10 ani de existență a trupei și trecerea la o nouă etapă de evoluție spirituală și muzicală. Trupa promite un show deosebit, ce va prezenta atât noile piese de pe album, dar si piese deja consacrate precum “Noaptea Sânzienelor”, “Seminția Dacă”, “Nedeea Lupilor” și pregătește fanilor un show exploziv, plin de energie și multe altele.

Albumul “Renăscând” va fi lansat oficial și disponibil atât pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer și Google Music, cât și în format fizic incepand cu 25 septembrie. Urmariți-i pe site-ul oficial și pe paginile de socializare pentru noi informații legate de album, precum dezvăluirea cover-ului albumului și multe altele, și pentru a vedea in ce orașe și în ce date va dau întâlnire. Formația este compusă din Loredana Butnaru – vocal, Florin Costachiță – vocal, Gabriel Andrei- lead guitar, backing vocals. Teddy Bejenaru - rhythm guitar, Cătălin Ungureanu – bass. Lorena Mitoi – keyboards, Tudor Uscoi – tobe.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră