Adele îi interzice lui Trump să-i mai folosească melodiile în campanie

02 Feb 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Adele îi interzice lui Trump să-i mai folosească melodiile în campanie

Donald Trump a înfuriat numeroşi fani ai lui Adele după ce a folosit de mai multe ori hitul acesteia, Rolling in the Deep, la evenimente electorale. Miliardarul american i-a folosit şi tema James Bond, Skyfall, când a ţinut un discurs despre viitorul Americii.

Trump nu este singurul politician care foloseşte muzica lui Adele petru a crea atmosfera dinainte de discursuri. Mike Huckabee, rivalul său pentru votul republicanilor, a distibuit pe YouTube melodia Hello, schimbând versurile pentru a se adresa rivalilor săi.

"Adele nu şi-a dat acordul pentru ca muzica sa să fie folosită în nici o campanie politică", a declarat un purtător de cuvânt al artistei pentru The Independent. Lui Donald Trump i s-a mai interzis, de asemenea, să folosească balada celor de la Aerosmith, Dream On, la evenimentele electorale. Avocatul solistului Steven Tyler a trimis o a doua somaţie comitetutului de campanie a lui Trump în care spune că nu are permisiunea clienţilor săi să folosească această melodie sau oricare alta a formaţiei. 

În scrisoare se mai arată că prin folosirea melodiei se creează falsa impresie că trupa este implicată sau susţine campania lui Trump. Miliardarul american este cunoscut ca fiind un fan al lui Adele. El a mai reuşit să-i enerveze pe unii dintre fanii cântăreţei când, la un concert al acesteia din luna noiembrie, a "tăiat linia" pentru a ajunge la locul pe care îl avea rezervat la Radio City Music Hall.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră