Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio. Ce vedem până în iunie?

08 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio. Ce vedem până în iunie?

Dacă v-aţi propus să ascultaţi în acest an muzică bună sau să dăruiţi celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit să alegeţi Sala Radio pentru a vă relaxa în timpul liber!

Orchestrele şi Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, „oferta muzicală” de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2016).

 

Ce vedem pînă la finalul stagiunii?

Turneul naţional Pianul Călător (ediţia a VI-a) prezentat de pianistul Horia Mihail şi derulat sub titlul Romantic Exclusiv. Chopin, pianista română de talie internaţională Karina Şabac care va concerta sub bagheta dirijorul olandez Marijn Simons, mult apreciatul pianist Dan Grigore care va interpreta Rachmaninov - Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră, sub conducerea muzicală a dirijorului rus Misha Katz sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care aţi regreta dacă le-aţi pierde!

 

De asemenea, sunteţi invitaţi la concertul Piazzolla – o poveste autentică, cu Analia Selis – voce, Răzvan Suma – violoncel, Mariano Castro – pian, Rafael Butaru – vioară şi Omar Massa – bandoneon, pianistul Matei Varga vă propune o Seară Brahms, Concertul în re major pentru vioară şi orchestră de Ceaikovski va fi interpretat de violonistul Gabriel Croitoru, iar violonista Sarah Nemţanu, cea care a înregistrat partitura solistică în celebra peliculă Concertul (regia: Radu Mihăileanu) va reveni pe scena Sălii Radio pentru a cânta Brahms.

 

Prețuri

Pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2016, vă propunem, începând de miercuri, 9 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

 

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800.

Programul este: de luni până vineri, între orele 9:00-18:00; în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii orele 09:00-20:00; în zilele de concert/spectacol din week-end orele 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

 

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepţia concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2016):

 

Abonamente de acces:

- categoria I – 445 lei

- categoria a II-a - 356 lei

- categoria a III-a –267 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi):

- categoria I redus - 267lei

- categoria a II-a redus – 214 lei

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziţionează online doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră