A mai rămas o zi până la întâlnirea cu The Fab Beatles!

16 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
A mai rămas o zi până la întâlnirea cu The Fab Beatles!

Numai astăzi nu e mâine când The Fab Beatles, aduce frenezia rock’n’roll pe scena de la Hard Rock Cafe.  Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” si multe alte hituri, in interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Pe langa faptul ca sunt muzicieni desavarsiti, The Fab Beatles sunt ei insisi pasionati colectionari de suveniruri The Beatles. Asa ca, in unele aparitii live, aduc pe scena instrumente si costume originale, iar piesa de rezistent a colectiei lor este chiar setul de tobe la care a batut Ringo Starr in turneul Beatles din 1964! Iar in concertul pe care l-au sustinut in faimosul Studio 2 de la Abbey Road recording Studios din Londra, muzica a prins viata chiar de pe clapele „Doamnei Mills”, pianul autentic folosit in cadrul sesiunilor de inregistrari pentru piesele „Lady Madonna”, „Penny Lane” si „"Ob-La-Di, Ob-La-Da".

Au fost desmnati de un juriu format din celebritati britanice drept cel mai bun tribut Beatles din UK, iar dupa primirea acestei distinctii au fost invitati sa cante live in platoul show-ului „The Battle Of The Fantasy Bands”, transmis de BBC.

Pe 17 martie The Fab Beatles ajung in premiera in Romania si cântă la Hard Rock Cafe. Pentru acest concert sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP - 120 ( intalnire cu artistii, poza si autograf) – SOLD OUT

Categoria 1 - loc la masa in fata scenei 90 lei - SOLD OUT

Categoria 2 - loc la masa in sala 70 lei

Categoria 3 - loc in picioare 40 de lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră