STEFAN BANICA a lansat ultimul său cântec “ACASA DE CRACIUN”. Ascultă-l aici!

05 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
STEFAN BANICA a lansat ultimul său cântec “ACASA DE CRACIUN”. Ascultă-l aici!

Pentru ca un Crăciun nu e Craciun fără tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului si fara cântecele ce-i poarta amprenta inconfundabila, Stefan Banica aduce in dar in luna cadourilor si in pragul traditionalelor sale concerte de Craciun, de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sarbatori: "Acasă de Craciun". O piesa sensibila, plina de emotie, ca o incursiune in lumea inocenta a copilariei, alaturi de familie si de toti cei dragi, intr-un loc de care ti-e dor oriunde ai fi in lume, acolo unde-ti ai radacinile si mereu iti doresti sa te intorci: acasă.

„Uneori viata ne obliga sa stam departe de cei dragi. Dar unde abia astepti sa te intorci de sarbatori? Acasa! Alteori, cand uitam de spiritul Craciunului, copilul din noi ne reaminteste emotia adevarata, traita prin ochii lui, de Craciun, acasa, alaturi de cei dragi. Aceasta e starea transmisa de noul meu cantec, „ACASA DE CRACIUN", pe care il dedic tuturor celor care se vor regasi in el, celor care sunt departe si abia asteapta sa revina de sarbatori acasa. Ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa!” – declara Stefan Banica.

Traieste atmosfera plina de vraja a Craciunului, alaturi de cei dragi, prin noul cantec semnat de Stefan Banica, care-ti va merge direct la inima: "Acasă de Craciun". Piesa se va auzi pentru prima oara live la concertele de Craciun de la Sala Palatului, ce vor avea loc saptamana aceasta: 9, 10, 11 decembrie. Iar pe 12 decembrie, pentru prima oara in istoria de 15 ani a show-urilor sale de Craciun, Stefan Banica va sustine concertul de Craciun si in alt oras din Romania: la Cluj, Sala Polivalenta, ora 19:30.

Ascultă aici ACASA DE CRACIUN

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră