Unde mergem? Concerte din acest weekend

02 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 2 decembrie

7inc si Quantic organizeaza timp de trei zile Charity Under Ground, un mic fest caritabil. Destinatia banilor stransi cu aceasta ocazie va fi anuntata la sfarsitul evenimentului, consdierand ca persoana vizata are mai mult nevoie de liniste decat de zarva care s-ar putea crea in jurul sau in cazul in care numele ar fi facut public. Biletele sunt 20 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentul pe trei zile. Programul de astăzi: Doors open @ 19:30, 20:00 - 20:45 - Avalanche Street, 21:00 - 21:45 – Cardinal, 22:00 - 22:45 – Wooldozer, 23:00 – RoadkillSoda

byron continuă seria de concerte Improptu la Clubul Țăranului, începând cu ora 22:00. Nu este un concert obișnuit byron – este mai degrabă ceva între un jam-session și o repetiție cu public, cu piese interpretate în versiuni inedite, încropite pe loc, și multă bună dispoziție. În concertele Impromptu de până acum fiecare membru byron a ajuns să cânte la cel puțin un alt instrument decât cel care l-a consacrat, iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limitează la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percuții, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica și chiar și un laptop. Acces general- 40 de lei.

Club fabrica ne invita la concertul uneia dintre cele mai puternice formatii ale scenei metal de la noi, For The Wicked, avandu-i ca invitati pe Ropeburn si Visions of Madness. Biletele sunt 15 lei si pot fi achizitionate la intrare, in seara evenimentului. For The Wicked ajunge la Bucuresti pentru a-si lansa al doilea EP din cariera, “cu un sound mult mai puternic si masiv decat cel cu care ne-au obisnuit pana acum”.

Concert Partizan Acustic, la Teatrul de Artă, la ora 21.15. Proiectul Acustic este povestea unor prieteni îndrăgostiţi de frumos: Suedezu' şi Artan. Un proiect artistic inedit la care a pus cu voioşie umărul, vioara şi poveştile, Sergiu Corbu Boldor. Pachetul lor – muzică, text, producţie – depăşeşte un nivel de apetenţă mediu, aşa că este nevoie de puţină stăruinţă din partea ascultătorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzică. Intrarea este 31,50 lei, biletele pe www.teatruldearta.ro, bilete.ro și Eventim.ro, rezervări - apel sau sms la 0737.904.932, rezervari@teatruldearta.ro

Ediția cu numărul 9 din seria Friday Fresh Fest îi aduce la #alllive pe: Plurabelle, AeonBlank si Eleven.

Trupa Heavy Rotation revine la The Harp cu unshow spectaculos susţinut de Ioana Abramiuc (voce & percuţie), Michel Kotcha (voce & djembe), Andrei Neamtu (chitară, timbales, samples, producer), Andrei Cornea (special FX, controllers, samples, darbuka, producer) şi Sergiu Stanciu (tobe). Intrare liberă.

JamStage, live music club, îşi deschide porţile cu un concert Les Elephants Bizarres, la ora 22.00. Gazduit de Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153) o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi. Afterparty cu Jiji.

Sâmbătă 3 decembrie

În club Quantic, Charity Under Ground continuă după cum urmează Doors open @ 19:30, 20:00 - 20:45 - Keops Vexa, 21:00 - 21:45 – Rotheads, 22:00 - 22:45 – Tragic, 23:00 - Damage Case

La Clubul Ţăranului, de la ora 20.00, concert de blues cu Alex Mușat-voce și chitară, Jo Sebi-bass şi Claudiu Purcărin-tobe. Preţ bilet 35 lei

Rusidava Music si clubul fabrica ne invita la o seara speciala alaturi de grupurile Truda (Cluj), Breathelast (Bucureşti-Constanţa) şi W3 4R3 NUM83R5 (Braşov), biletele sunt 25 de lei- în avans şi 35 de lei- la intrare. Braşovenii încep seara, de la ora 20.40, urmaţi de Breathelast -22:00 - 23:10 şi Truda 23:30 - 1:00.

Concertul The Real acoustic harmonica & guitar Blues Experience cu Marcian Petrescu – muzicuță, vocal şi Florin Giuglea – chitară, vocal are loc în Green Hours de la ora 20.00. Intrarea e 25 de lei în avans şi 30 de lei, în ziua evenimentului.

Dub Pistols (UK) și Moonlight Breakfast(Ro) cântă la Romexpo C4 iar evenimentul face parte din noul festival de muzică și întâmplări urbane, UR.BASM. Intrare generală 35 de lei.

La ARCUB, de la ora 19.30, Paolo Profeti (saxofonist și compozitor italian ce a devenit în ultimii ani o parte integrantă a scenei românești de jazz), prezintă „Paolo Profeti European Collective – ELETTRICO”, în cadrul programului curatoriat de Lucian Ban - Artist In Residence. Noul său proiect aduce împreună doi muzicieni italieni – saxofonistul leader și toboșarul Alessandro Rossi, unul dintre cei mai apreciați exponenți ai noii generații a jazz-ului european – şi excepţionalii jazz-mani români: Sorin Romanescu la chitară, Florian Radu la trombon și Michael Acker la bass. Biletele în valoare de 35 lei (25 lei reducere pentru elevi, studenți, pensionari) pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB str. Lipscani 84-90 sau online, pe arcub.ro, bilet.ro.

Berlin Session #2, Sean Nicholas Savage, de la ora 20:00, la Control Club. Live – Sala Berlin.

Duminica 4 decembrie

Grupul suedez Amon Amarth (foto) revine la București pentru un concert de zile mari, ce va avea loc la Arenele Romane, începând cu ora 19:00. Concertul face parte din turneul european Jomsviking, cel mai mare din carieră și care poartă numele noului album. Biletele sunt Vikings Circle - 120 lei, Acces General (Presale) - 75 lei

Charity Under Ground, programul ultimei seri din club Quantic Doors open @ 19:00, 19:30 - 20:15 – TBA, 20:30 - 21:15 - Walk the Abyss, 21:30 - 22:15 - Killer Victim, 22:30 - The Boy Who Cried Wolf

Un concert inedit, plin de pasiune, intitulat Piazzolla –Just Tango, ne propune Anca Ţurcaşiu si Accord Vibes, la ora 19.00, la Sala Radio. Anca Ţurcaşiu- voce cântă, alături de Alexandru Anastasiu- vibrafon, Fernando Mihalache –acordeon si Cezar Knihinschi-contrabas, celebrele piese ale lui Astor Piazzola, carora le confera o aura de unicitate, prin aranjamentele originale.

Boney M și BZN vă așteaptă la Bătălia Hiturilor, ce va avea loc la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Îndrăgitul grup olandez, BZN (Band Zonder Naam - „Trupa Fara Nume”), revine în Romania, după o perioadă incertă în care nu credeau că vor mai putea cânta în această formulă. Cele mai iubite piese BZN vor fi ascultate și fredonate pe data de 4 decembrie, în incinta Sălii Palatului. „Blue Eyes”, „Dance, Dance”, „Twilight”, „Put on your Make-Up”, „Just an Illusion”, „Amore”, „La Primavere” etc. Totodată, Boney M vor interpreta cele mai aplaudate și dansate piese ale lor.

În Piaţa Constituţiei- în fața Parlamentului, de la ora 18.00, concert El Negro, cu intrare bineînţeles liberă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră