Cohen s-a razgandit: "Nu sunt pregătit să mor". VIDEO - ultima sa piesa!

15 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cohen s-a razgandit:

Cântăreţul canadian Leonard Cohen a găzduit o sesiune de audiţie pentru noul său album, în Los Angeles, în seara de 13 octombrie, şi a clarificat zvonurile că este pregătit să moară, apărute în urma unor declaraţii ale sale făcute într-un interviu pentru The New Yorker, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Muzicianul în vârstă de 82 de ani a declarat pentru ziar: "Nu cred că voi putea termina acele cântece la care lucrez. Poate, cine ştie? Poate voi avea energia necesară, nu ştiu. Dar nu îndrăznesc să mă încred în vreo strategie spritiruale. Nu îndrăznesc să fac aşa ceva. Am ceva muncă de făcut. Să am grijă de afaceri. Sunt gata să mor. Sper să nu fie prea inconfortabil. Cam asta îmi asum."

Dar joi seară, 13 octombrie, Coehn într-o efuziune de optimism le-a spus fanilor că doar încerca să facă o afirmaţie filosofică care a fost prost înţelească.

"Am spus că sunt gata să mor recent şi cred că am exagerat. Tot timpul m-am autoironizat. Intenţionez să fiu nemuritor.", a declarat artistul. Leonard Cohen speră să creeze după "You Want It Darker", noul său album care va fi lansat în curând, două noi albume la care a început deja să lucreze.

În ziua în care a împlinit 82 de ani, pe 21 septembrie, legendarul Leonard Cohen a decis să le ofere fanilor săi un cadou special. A lansat o nouă piesă melancolică şi tulburătoare, intitulată "You Want It Darker".

Va invitam sa ascultati ultima sa piesa AICI

Alte stiri din Muzica

Ultima oră