Unde mergem? Concerte din acest weekend

30 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Concertul Godsleep din Grecia, din club Fabrica se desfăşoară după următorul program 20:00 – acces public, 21:00 - Avalanche Street, 21:45 – Cardinal, 22:45 - Methadone Skies, 23:55 – Godsleep. Intrarea este 30 de lei @ the door

În clubul Ţăranului, trupa Cobzality deschide, de la ora 21:00, seria de concerte cu formațiile care apar pe compilația “Romanian Etno Jazz”, produsă de Soft Records. Cobzality a fost fondată în anul 2012 de doi foști membri ai trupei Sistem, Florin Romașcu și Robert Magheți, carora li s-a alăturat, ca solistă, Bianca Purcărea. La acest concert se vor afla pe scenă și doi invitați speciali: Nicu Sava (instrumente tradiționale de suflat) și Vlad Vedeș (chitară). Biletele se găsesc exclusiv la Clubul Țăranului și sunt 30 de lei (la intrare).

Grupul Operators (Canada) are concert în club Control, de la ora 21.00 (aprox.) Dan Boeckner (cunoscut din Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) tocmai a lansat albumul de debut al grupului său Operators, intitulat Blue Wave. Format în 2013, grupul este format din Boeckner – voce, chitar, synths, Sam Brown-tobe şi Devojka-electro‐‐wiz.

Super concert The Division of Joy Live in Grill Pub de ” Ziua Recoltei”, de la ora 21:00. La acest show, în deschidere va evolua trupa Etheric. Intrarea este 10 lei iar rezervările se fac la 0767 121 685
De la ora 22.30
Green Hours prezintă
în cadrul ”Love Is In The Art”: Spectrum, Miruna Maria – vocal, Ingrid Isabelle - pian, vocal, Anca Sîrbu - chitară, vocal

Akral Necrosis va astepta in clubul Private Hell, pentru a asculta in premiera noul material intitulat "Underlight". Albumul va ajunge la urechile publicului incepand cu ora 22:00, urmand ca restul serii sa fie completat de un playlist special, ales de membrii trupei. Intrarea este libera.

Goran Bregovic şi Wedding and funeral orchestra vor concerta la a doua ediţie a festivalului intercultural, "Baro Foro", la Arenele Romane. La cererea publicului, Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a crea un show de senzaţie, care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru. În deschidere va concerta The Zuralia Orchestra.

Sîmbătă, 1 octombrie

La Arenele Romane, începând cu ora 20:00, va avea loc lansarea proiectului vizual si vernisajul cu caracter caritabil al proiectului "Angels". Accesul publicului este liber şi va avea loc începând cu ora 18:00. Proiectul “Angels”, realizat cu sprijinul Nikonisti, este numele inspirat de povestea lui Tedy Ursuleanu, supraviețuitoare a infernului din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv, ce a rapit 64 de suflete şi a mutilat alte peste 100 de vieți.

Rusidava Music" si clubul Fabrica va invita la cea de-a treia editie a "Folk & Metal Fest" ! Va fi o seara speciala, ce se va desfăşura după următorul program19.00 – acces public, 19.15 - 19.40 - RECURSIVE DELUSION, 20.00 - 20.40 – HARMASAR, 21.00 - 21.50 – FOLKHEIM, 22.10 - 23.10 - AN THEOS, 23.30 - 00.30 – BUCOVINA. Bilete : in avans pe www.IaBilet.ro 45 de lei şi 50 de lei in ziua concertului la intrare. Capacitate : 350 de locuri/bilete.

De la ora 22.30, Green Hours prezintă
în cadrul ”Love Is In The Art”: 2B In Love With Music cu Maxim Belciug – chitară şi Gabriel Bălașa - percuții

Între orele 11:30 - 18:30, la Haveacigar (strada Dianei 11, lânga Piaţa Rosetti) va asteptam la a sasea editie Targ de Muzica Inregistrata pe Vinil, unde veti putea gasi minim 5000 de titluri. Nu ratati oportunitatea de a cumpara muzica buna pe discuri de vinil la preturi pentru toate buzunarele. Pasionatii de vinil care doresc sa faca schimburi sau sa discute despre pasiunea numita pick-up & disc de vinil sunt de asemenea asteptati. Cei care au discuri de vanzare si doresc să participe sunt rugaţi să sune la 0769 601.111.

În clubul Louisiana, de la ora 21.00, seară de blues & jazz cu două interprete R.S., Roxana Stroe şi Raluca Stoica. Concertul Jazzin Up The Blues aduce în atenţia publicului o colecţie de piese de jazz şi blues în interpretarea celor două artiste, care vor reda fineţea genurilor muzicale prin adaptări ale pieselor unor artişti ca: Diana Krall, Robert Johnson, Jimmy Reed etc. Intrarea, 20 de lei.

De la ora 21:00 la Clubul Țăranului, pe str. Monetăriei, nr. 3, continua seria evenimentelor din cadrul “Love is in the ART”, cu un concert Grimus. De data aceasta, dragostea invadează una dintre cele mai frumoase arte, muzica, aducând în atenție acordurile trupei de rock alternativ, cu versuri încărcate de emoție. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Grupul Firma revine în Control cu o poveste pasională, o trăire transpusă în imagini prin clipul piesei ”Tot ce va fi”, single-ul care anunță cel de-al doilea volum al dublului album ”Descântece”. După o vară tumultoasă, care i-a purtat pe scenele marilor festivaluri autohtone, Firma va cânta la Control, înainte de concertul pe care îl vor suține pe 15 octombrie la Londra, în cadrul FEAST Fest - Romanian Music Festival. Bilete la concert: 25 lei

O nouă ediție a festivalului Sonor va avea loc în Club Quantic. Cei care ne vor face să „dansăm după cum ne cântă ei” sunt Subcarpați, Macanache și Danaga. Biletele în presale sunt 45 de lei (900 bucăți) şi la intrare - 55 de lei (200 bucăți)

Duminică, 2 octombrie

#Haisitu să celebrăm împreună muzica la concertul Toulouse Lautrec de la Clubul Țăranului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Toulouse Lautrec este una dintre cele mai inedite apariții pe scena autohtonă de rock alternativ. Lansat în vara anului 2015, cel de-al treilea album al formației, "Dejun pe iarbă", asigură transmiterea cu acurateţe a unor trăiri universale cu un mix de rock, indie, alternative, disco şi punk.

La ora 20.00
Green Hours prezintă, în cadrul ”Love Is In The Art”: Javra -Ana-Cristina Leonte – voce, Albert Tajti – pian, Michael Acker – bass, Tavi Scurtu – tobe, feat. Alex Arcuș - sax.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră