Eveniment caritabil la Arenele Romane

29 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Eveniment caritabil la Arenele Romane

Anul trecut, pe 30 octombrie, lumea rockului din România a primit o lovitură grea. Una dintre cele mai valoroase formații din noul val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci componenți în urma unui incediu devastator survenit în timpul concertului de lansare al albumului, „Mantras of War”.

160 de răniți
Alături de ei, fotografi de concert, graficieni, ziariști, sunetiști, prieteni și fani, nelipsiți de la concerte, care prin devotamentul lor au menținut vie pasiunea pentru acest gen muzical. În urma lor au rămas un ocean de tristețe și familii îndurerate, multe dintre ele lipsite de posibilități financiare. Și să nu-i uităm pe răniți. În afară de cei 64 de tineri, plecați mult prea devreme dintre noi, peste 160 de alți răniți se zbat cu probleme fizice și psihice greu de depășit.

Strângere de fonduri
La un an de la tragedie (30 octombrie 2016), o parte din răniții din Colectiv împreună cu Asociația Promusic Events vor organiza un eveniment rock caritabil (de strângere de fonduri), la Arenele Române din București (capacitate 1500 persoane). Banii strânși vor fi direcționați către victimele care mai au nevoie și acum de tratament.

Formații tinere și artiști consacrați
La eveniment vor participa atât formații tinere precum Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai căror membri au fost răniți în Colectiv, cât și artiști consacrați precum Holograf, Vama și alte nume ce vor fi anunțate în curând. Pe lângă concerte și licitații, #FIND_US, va veni cu o selecție de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity. Acestea vor putea fi achiziționate direct de la eveniment la prețul fix de 200 lei, iar fondurile strânse de asociație de pe aceste printuri vor merge către colegii fotografi care sunt în recuperare.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), la www.ambilet.ro, www.eventim.ro (și magazinele partenere) și www.iabilet.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră