Joss Stone cântă la Timişoara ! (video)

28 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Joss Stone cântă la Timişoara ! (video)

Pentru prima oară în România, interpreta din Marea Britanie va susţine un concert în cadrul festivalului Plai.

Actriţă şi interpretă

Cunoscuta artistă vine luna viitoare la Timişoara cu un spectacol inclus în Total World Tour, în care va cânta piese de pe toate albumele sale, un mix de “soul, blues şi liquid groove reggae”. Joss Stone (pe numele sau real, Joscelyn Eve Stoker), născută în Kent pe 11 aprilie 1987, este o artistă complexă, actriţă în serialul „The Tudors” şi o carieră muzicală de excepţie.

A cântat alături de Mick Jagger

În 2015, a fost desemnată de Billboard „Reggae Artist of the Year” şi a fost nominalizată pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai bună performanţă vocală pop şi Cel mai bun album vocal pop), câştigând Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B în 2007. Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum Superheavy (cu Mick Jagger, Damien Marley şi Rahman) sau Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid, concerte caritabile iniţiate şi organizate de Bob Geldof din 1985).


Concertele Plai, la Muzeul Satului

Concertul Joss Stone este produs de Festivalul Plai, cu susţinerea Primăriei Timişoara, şi va avea loc la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara pe 8 septembrie 2016. Pe scena world music a festivalului Plai vor mai urca Milky Chance, Aziza Brahim, faimosul Bob Geldof şi alţii. Mai multe amănunte la www.plai.ro. Vezi mai jos două videoclipuri cu Joss Stone

Alte stiri din Muzica

Ultima oră