Rock the City 2016, program și reguli de acces

26 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Rock the City 2016, program și reguli de acces

Vineri și sâmbătă, în Piața Constituției se desfășoară a șaptea ediție a festivalului Rock the City, unde Muse și Iron Maiden sunt principalele atracții.

Programul de la Rock the City
În prima zi a festivalului Rock the City, accesul publicului se va face la ora 15.30, iar recitalurile, ce vor începe în jurul orei 18.00, se vor desfășura în următoarea ordine: Eyedrops, FiRMA, grupul olandez Birth of Joy și (în jurul orei 21.00) Muse. Sâmbătă, accesul publicului va începe la ora 17.00, iar concertul formației Iron Maiden (în jurul orei 21.00) va fi deschis de The Raven Age, grupul (britanic) al lui George Harris, băiatul lui Steve Harris.

Cu ce nu e voie în spațiul de concert
Pentru siguranța și confortul tuturor participanților, organizatorii atenționează că spectactorii nu au voie să aibă asupra lor: binocluri, sticle, mâncare, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri. Intrarea cu medicamente este permisă doar în baza rețetei medicale aferente. La intrarea în spațiul de concert, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Accesul se va face dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie
În incinta evenimentului vor fi puncte de vânzare cu băuturi răcoritoare și gustări, ce vor putea fi achiziționate cu jetoane. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Accesul publicului se va face prin cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie). Biletele la evenimentul prezentat de Marcel Avram și East European Production în colaborare cu D&D East Entertainment se găsesc online pe www.eventim.ro și magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră