Angus Young: aştept cu nerăbdare turneul cu Axl (video)

24 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Angus Young: aştept cu nerăbdare turneul cu Axl (video)

AC/DC, cu Axl Rose solist vocal, urmează să susţină o serie de zece concerte în Statele Unite, între 27 august şi 20 septembrie.

Angus a acceptat ajutorul lui Axl

Programat iniţial în primăvara acestui an, turneul AC/DC din SUA a fost întrerupt după ce medicul l-a avertizat pe Brian Johnson că îşi va pierde total auzul dacă mai urcă pe scenă. Atunci, grupul a luat o pauză iar chitaristul Angus Young a acceptat oferta lui Axl Rose care şi-a exprimat dorinţa „să ajute”. Au urmat repetiţii în SUA şi la Lisabona. În prima fază, câteva mii de “ultraşi” din Europa au cerut banii înapoi, nemulţumiţi de combinaţie. Dar organizatorii din Europa n-au avut probleme, au dat banii înapoi şi au recuperat biletele, care, repuse în vânzare ...s-au epuizat instant.

Combinaţie de succes

AC/DC cu Axl au “crescut” de la un concert la altul, setul de 12 concerte s-a suplimentat cu încă unul iar toţi cei care au văzut live concertele (spectatori şi specialişti deopotrivă) au avut numai cuvinte de laudă la adresa “combinaţiei” aparent imposibile. Dar cel mai important, Axl şi Angus and Co s-au simţit foarte bine împreună şi au oferit fanilor spectacole de excepţie.

Performanţă: zeci de concerte cu două grupuri de top
În timp ce Axl este în turneu de comeback cu Guns N’Roses, Angus a declarat recent că „aşteaptă cu nerăbdare” turneul din SUA! „Cu Axl am reuşit să repetăm, în premieră, câteva cântece vechi (din perioada Bon Scott n.r.) şi e fantastic când le interpretăm live, în faţa publicului”- a mai spus Angus. “Abia aştept spectacolele din SUA cu Axl, chiar vom petrece extraordinar împreună!” a adăugat bassistul Cliff Williams. Vezi clipul de prezentare al turneului AC/DC 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră