Jukebox a cântat la premiera noului “Ghostbusters”!

22 Iul 2016 | scris de Alex Revenco
Jukebox a cântat la premiera noului “Ghostbusters”!

Ieri seară, în cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Băneasa, Jukebox a susţinut un concert plin de energie şi bună dispoziţie

De la Bob Marley la Romica Puceanu
Grupul a interpretat o serie de hituri internaţionale ale unor artişti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar şi piese renumite de la Zdob şi Zdub sau Romica Puceanu iar petrecerea a durat până aproape de miezul nopţii. .

Vinerea viitoare, Ghostbusters în cinematografe!
Filmul “Vânătorii de fantome” (“Ghostbusters”) şi-a făcut apariţia, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje amuzante. La treizeci de ani de la filmul original al seriei, cu un succes uriaş în sălile de cinematograf din întreaga lume, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai momentului: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth. În vara aceasta ei descind din marele ecran pentru a salva lumea! Filmul este distribuit in Romania de InterCom Film şi va putea fi vizionat pe marile ecrane din România începând de vineri, 29 iulie.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră