GBOB: Finala Mondială e pe 26 mai, la Berlin

03 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
GBOB: Finala Mondială e pe 26 mai, la Berlin

Semifinala GBOB Oltenia, desfăşurată luna trecută, la Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat cu următoarele rezultate: Locul 1, votul Juriului- Eufobia (BG), locul 2, votul publicului- Black Ice (Râmnicu Vâlcea), locul 3, wildcard- Consequence (Sibiu) are șanse de a se califica la finala națională, în funcție de cum se prezintă restul formațiilor de pe locul 3 la următoarele semifinale regionale. Pe 14 mai, la Hard Club din Cluj va avea loc semifinala GBOB Transilvania. Intrarea este 15 lei iar cap de afiș, trupa The Pinwheels (Târgu Mureș).

HTETHTHEMETH reprezintă România la Finala Mondială

Formațiile finaliste din Australia, Austria, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Germania, Grecia, Republica Moldova, Norvegia, Polonia, Regatul Unit, România, Serbia, Singapore și Ucraina se pregătesc pentru Bătălia mondială a formațiilor care va avea loc joi, 26 mai 2016, de la ora 19.00, la sala de spectacole So36 din Berlin, la evenimentul anual: The Global Battle of the Bands World Final. De la competiția GBOB România s-au calificat: HTETHTHEMETH (din Brașov) care reprezintă România şi Sequence (din Senta) care reprezintă Serbia.

Votul publicului, 20%

În timpul competiției, prin Livestream sau în sala de concerte de la So36 din Berlin, votează cu cele 3 formații pe care le consideri cele mai convingătoare. Alături de cei patru membri ai juriului, votul publicului va determina cine va fi câștigătorul Marelui Premiu la 2016 GBOB World Final. Audience Vote Worldwide (Votul Spectatorilor pe plan mondial) va avea o pondere de 20% din scorul final al competiției.

Cum se poate urmări finala de la Berlin

Dacă eşti la Berlin pe 26 mai, biletele de acces la SO36 sunt 10 euro iar cele pentru livestream sunt 5 $ (early bird) -până pe 13 mai şi 8 $- după 13 mai. Înscrieri pentru a urmări Finala mondială online, înainte de 13 mai, cu biletul de vizionare pe net la preț redus: https://gbobworldwide.typeform.com/to/Fth8rRPentru mai multe detalii: http://czb.ro/articol/11237/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră