WILL. TNT face un serial după viața lui Willaim Shakespeare

30 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
WILL. TNT face un serial după viața lui Willaim Shakespeare

TNT a dat undă verde pentru serialul Will, o dramă neconvențională care urmărește povestea lui William Shakespeare (Laurie Davidson).

 

Will este una dintre cele cinci serii originale care vor avea premiera la TNT în 2017, printre acestea numărându-se Animal Kingdom, Good Behavior, The Alienist și Tales from the Crypt. Anunțul a venit în cadrul evenimentului Turner Upfront 2016, care a avut loc în New York.

 

Aceste anunțuri fac parte dintr-o strategie de schimbare a conținutului general într-un conținut cinematografic interesant pentru publicul larg. „Suntem nerăbdători să arătăm telespectatorilor ceva special, chiar dacă asta presupune asumarea unor riscuri. Suntem mai mult decât încântați să îi aducem în prim-plan pe unii dintre cei mai talentați artiști și ne dorim să creăm o nouă experiență în fața televizorului pentru publicul nostru, acesta fiind doar începutul”, a declarat Kevin Reilly, președintele TNT și chief creative officer pentru Turner Entertainment.

 

Pentru a schimba experiența consumatorilor, TNT plănuiește să prezinte noi serii originale ca Animal Kingdom și Good Behavior cu un program diferit în comparație cu televiziunile de dramă tipice, adăugând zece minute de poveste în plus fiecărui episod.

 

TNT a comandat 10 episoade din seria Will, o nouă dramă care spune povestea tânărului William Shakespeare, serie care îi aduce în rolul principal pe Laurie Davidson, Olivia DeJonge (The Visit, Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine, Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shanara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, The Twilight Saga) și Ewen Bremner (Trainspotting, Snowpiercer).

 

Will spune povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. În această lume seducătoare și, în același timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieșită din tipare şi pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră