Vacanta Mare revine la Kanal D cu un nou sezon de umor

02 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Vacanta Mare revine la Kanal D cu un nou sezon de umor

Vacanta Mare se intoarce pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de peripetii: ”Te vreau langa Leana”. Fanii Vacanta Mare isi vor da intalnire cu personajele preferate, incepand din 4 noiembrie, in fiecare vineri seara, de la ora 23:00.

In primul episod al seriei noi, o vor regasi pe Leana, inima zburdalnica, apeland de aceasta data la ajutorul emisiunii „Te vreau langa mine” pentru a-si gasi jumatatea si a se imbogati. Astfel ajunge Leana sa il cunoasca pe insusi Ion Tiriac, la paravanul de Gabriela Cristea, care isi joaca propriul rol, cel de gazda a show-ului matrimonial. Romica a devenit si preot, Axinte scapa de la balamuc, iar Frankfurt a evadat din inchisoare; Urinela traieste o poveste de dragoste intensa, si nu cu Axinte!

„Incepem acest sezon cu niste chestiuni sensibile, treburi femeiesti, pe care numai Leana le poate intelege, e vorba de dragostea adevarata, pe bani multi! Noul sezon va fi difuzat seara tarziu, de la 23:00, pentru ca lumea sa poata avea vise interzise cand merge la culcare”, spune Mugur Mihaescu.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră