Unul dintre contracandidatii lui Marius Manole la show-ul de dans al Pro TV este luptatorul MMA Sandu Lungu

09 Feb 2017
Unul dintre contracandidatii lui Marius Manole la show-ul de dans al Pro TV este luptatorul MMA Sandu Lungu Galerie foto (2)

Marius Manole, realizator, alaturi de Marius Tuca, al matinalului Smart FM, este unul dintre concurentii show-ului de dans ce va fi difuzat, in aceasta primavara de Pro TV. Al doilea concurent anuntat este luptatorul de MMA (Mixed Martial Arts) Sandu Lungu. 
Luptătorul de MMA (Mixed Martial Arts) este cel de-al doilea concurent al show-ului în care 12 perechi, formate din celebrități și dansatori profesioniști, vor surprinde telespectatorii cu stiluri de dans fabuloase și cu creativitatea lor.

Marius Manole a intrat in acest show, care se anunta a fi un mare succes, din mai multe motive: "Imi place ideea acestei emisiuni pentru ca este vorba de multa munca si intotdeauna mi-a placut sa munesc. Apoi, este vorba de ceva nou in viata mea si, nu in ultimul rand, imi place dansul si n-am mai dansat de mult. O sa invat si stiluri noi de dans, ceea ce ma entuziasmeaza. De altfel, tot ce e bazat pe munca imi aduce satisfactii. Si, ca actor, mi-am dorit sa vad si cum e pe scena, doar ca in fata camerelor de luat vederi", a spus Marius Manole. 

Despre această nouă experiență și cum crede că se va descurca în competiția de dans, Sandu Lungu a declarat: ”Cred că participarea mea la un show de dans va fi un șoc, pentru că eu am evitat întotdeauna dansurile, până și la nunți sau la petreceri. Dar de ceea ce mi-a fost frică, nu am scăpat. Nu știu cum vor vedea oamenii lucrul acesta, mă gândesc că va fi puțin ciudat. Ditamai bestia să danseze. O să fie o provocare uriașă pentru mine. Am cerut păreri și toată lumea m-a încurajat să fac acest pas și, până la urmă, e altceva, e ceva ce nu am mai făcut și atunci, de ce nu? Nu mă aștept să fiu cel mai bun, un dansator extraordinar, dar promit că o să dau tot ce pot. O să mă concentrez, o să exersez, și, repetând voi progresa și voi obține rezultatul dorit. Eu practic un sport dur, iar aici voi avea nevoie de multă finețe și delicatețe. Vom vedea în curând dacă voi avea aceste calități.”.

Sandu este unul dintre cei mai buni luptători din România, cu un palmares important în domeniu și, totodată, o prezență inedită în ringul de dans. Și-a început cariera în anul 1991 practicând judo, sport pentru care a câștigat mai multe turnee naționale și europene, iar în 1994 a obținut cea mai mare performanță din istoria judo-ului masculin românesc, ieșind campion mondial la categoria sub 20 de ani. Deși a avut performanțe importante în judo, Sandu a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a luptat în competițiile MMA. După victorii obținute în judo și kickboxing, sportivul a făcut o schimbare la 40 de ani și a decis să înceapă luptele în cușcă, obținând și aici victorii importante.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră