Antenele trec pe HD. Programe speciale. Cine preia transmisia High Definition?

27 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Antenele trec pe HD. Programe speciale. Cine preia transmisia High Definition?

Din 28 noiembrie, la Antena 1 se derulează o săptămână eveniment, șapte seri de supershow-uri, dedicate trecerii la HD. Mai multi operatori de cablu precum Telekom, Akta sau Orange TV au anuntat ca vor prelua transmisiile HD ale celor sase posturi ( Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3). Nu se stie insa care va fi pozitia primilor doi operatori, RDS-RCS si UPC care controleaza impreuna peste 60% din piata.

Din 28 noiembrie, sub sloganul „Vezi ce trăiești”, Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă, cu modificări majore, atât la nivel vizual, tehnic, cât și la nivelul conceptului editorial. Relansarea Observatorului vine în contextul evoluției tehnologice la nivelul întregului grup media.

Din 28 noiembrie, Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3 vor putea fi recepționate la standard full HD. Emisia, producția și post-producția celor 6 stații vor fi full HD, standardul fiind HD 1080 50i. Infrastructura tehnică este complet nouă, full HD, echipamentele și sistemele digitale integrate sunt vârfuri de gamă, fiind achiziționate de la cei mai mari furnizori de echipamente și soluții de broadcast din lume.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră