Un show obișnuit, ultimul sezon, de luni pe Cartoon Network

23 Sep 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Un show obișnuit, ultimul sezon, de luni pe Cartoon Network

După opt sezoane de succes, serialul “Un show obişnuit”, câştigător al unui premiu Emmy şi difuzat de Cartoon Network, animaţie creată de JG Quintel, va lansa ultimul sezon al său.

Un meteorit uriaş a lovit Pământul, ducându-i pe Mordecai şi pe Rigby în spaţiul cosmic, acolo unde se va desfăşura întregul sezon opt. Peripeţiile celor doi pot fi urmărite începând cu 26 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00.

Unul dintre serialele preferate ale fanilor şi ale criticilor, “Un show obişnuit”, a urmărit viaţa celor mai buni prieteni Mordecai și Rigby, ale căror escapade din după-amiezele leneşe sunt întrerupte de aventurile cu gaşca lor de prieteni. Sezonul opt va prezenta lupta intergalactică finală a binelui împotriva răului.

“Un show obişnuit” a început ca un proiect personal al lui JG Quintel în timp ce era student la CalArts și a fost primul serial care a primit undă verde în cadrul Programului Artiştilor Studiourilor Cartoon Network în 2008. Una dintre cele mai longevive animaţii, “Un show obişnuit” a câștigat un premiu Emmy în 2012 şi a fost nominalizat de alte cinci ori de la debut şi până acum. Serialul a dat naştere şi unui film de lung-metraj, “Un show obişnuit: Filmul”, care a avut premiera la Cartoon Network anul trecut.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră